Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Dr. Oetker Deneme Mutfağı

Deneme Mutfağı fikri Caroline Oetker tarafından ortaya atıldı ve 1891 yılında da çalışmalara başlandı.

Caroline Oetker, ilk önce Hamur Kabartma Tozu ile ilgili denemeleri gerçekleştirmiştir. O günlerden bu günlere kadar Deneme Mutfağı çalışanları, ürünler ile ilgili testleri kalpten gelen bir istek ve coşkuyla gerçekleştirmektedirler. Bu uzmanlar bu testlerin yanısıra Dr. Oetker ürünleri ile hazırlanan alternatif tarifleri, ürün seminerlerini, atölye ve eğitim çalışmalarını da yapmaktadırlar. Gerek ürün gerekse tarif hazırlamadaki püf noktaları ve ipuçlarını bulup test edip yayınlamaktalar. Ayrıca tüketicilerin ürünler ile ilgili sorularını yanıtlamakta ve onlar için denemeler yapmaktadırlar. Bu sistem Dr. Oetker Türkiye’deki Deneme Mutfağı için de geçerlidir.

 Müşteri Hizmetleri Servisi

Sorularınız mı var?

daha
 Tarif Geliştirme

Tarifleri nasıl geliştirdiğimizi görebilirsiniz

Başarılı bir tarif nasıl yaratılır?
 ETKİNLİKLERİMİZ

Deneme Mutfağı Etkinlikleri

Birçok kişi ve grup, Dr. Oetker Deneme Mutfağı’nın hazırladığı programlar çerçevesinde etkinliklere katılabilmektedirler. Etkinlik tarihleri ve içerikleri, Halkla İlişkiler bölümü tarafından belirlenmektedir. Örnekler için tıklayınız
 Temel Hamur Okulu

Özenle denenmiş

En temel uygulamalar ve yaratıcı tarifler
 İPUÇLARI & PÜF NOKTALARI

Deneme Mutfağından öğrenin...

Dekor & Lezzet Tüm ipuçları ve püf noktaları