Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Sağlık için yeni trend:

Glutensiz Beslenme

Günümüzde glutensiz beslenmeye ve glutensiz gıdalara olan ilgi özellikle çölyak hastaları ve glutensiz beslenmeyi benimseyen tüketiciler tarafından uygulanan yeni bir beslenme akımı olarak karşımıza çıkmaya başladı.

Çölyak hastaları ve glutensiz beslenmeyi tercih edenler için hazırladığımız, gluten nedir, gluten alerjisi ve çölyak hastalığı hakkında bilgiler, glutensiz yaşama dair öneriler ve Dr. Oetker Deneme Mutfağı Profesyonelleri tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli glutensiz tarifleri bu kısımda bulabileceksiniz.

Glutensiz Tarifler (1 / 1)