Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

İlkbaharın tadı!

İlkbaharın habercisi çiçekler olsa da gözümüz yavaş yavaş manav tezgahlarında kendini gösteren çilek, kiraz, yeşil erik, dut, çağla badem, malta eriği gibi meyvelere, bakla, bezelye, enginar gibi sebzelere kaymaya başlar. Bu çok sevilen lezzetleri soframızdan eksik etmeyip taze taze tüketirken bir sonraki mevsimler için saklamak isteriz.

Meyveleri kahvaltılarımızda, pastalarımızda, tatlılarımızda kullanacağımız reçel, marmelat ve jellere dönüştürerek saklayabiliriz.

Sebzelerden de çeşit çeşit turşular yaparak yemeklerimizin, tuzlu tariflerimizin yanında garnitür olarak sunabiliriz.