Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Reçelyap

Daha fazla meyve lezzeti içeren reçeller yapmanın en kısa yoludur!

Dr. Oetker Reçelyap ile hazırlanan reçel, marmelat ve jeller ideal kıvamda, yoğun meyve lezzetindedir. Hazırlama süresi çok kısa ve pratiktir. Köpük alma işlemine ve limon suyu kullanılmasına ihtiyaç olmadığı gibi şekerlenmez ve küflenmez.

Dr. Oetker Reçelyap pektin içermektedir. Pektin, birçok bitkide, özellikle de bazı meyvelerin (ayva, elma, limon ve portakal gibi) yapısında bulunan, karbonhidratlardan oluşan doğal bir maddedir. Pektin şekerle birleşince kıvam oluşturma özelliği vardır. İşte bu özelliği nedeni ile pektin, Reçelyap ürününde, reçelin kıvamını garantilemek amacı ile kullanılmaktadır.

Reçelyap

Reçelyap Nedir?