Flag

Beyaz Parfe

Yaklaşık 12 dilim
Kolay
180 dk.
Kedidili bisküvi, süzme yoğurt, krem şanti ve labne peyniri ile hazırlanan ve dondurarak böğürtlenli sos ile servis edilen soğuk tatlı.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
Dikdörtgen kalıp (24x35 cm)

Malzemeler

Malzemeler
200 gkedidili bisküvi
1 poşetDr. Oetker Krem Şanti
1 su bardağıbuzdolabında soğutulmuş süt
1 su bardağılabne peyniri
1 su bardağısüzme yoğurt
0,5 çay kaşığıDr. Oetker Sıvı Aroma Verici - Vanilya
2 yemek kaşığıDr. Oetker Pudra Şekeri
Süslemek için
1 poşetDr. Oetker Hazır Böğürtlenli Sos

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Krem Şanti
Picture - Dr. Oetker Sıvı Aroma Verici - Vanilya
Picture - Dr. Oetker Pudra Şekeri
1

Karışımın hazırlanışı

Bisküvileri ince öğütün. Soğuk sütü çırpma kabına alıp üzerine krem şanti poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3-4 dakika çırpın. Labne peyniri, süzme yoğurt, vanilya aroması ve pudra şekerini ayrı bir çırpma kabına alıp mikser ile 2 dakika çırpın. Üzerine hazırladığınız krem şantiyi ekleyip 1 dakika daha çırpın. Öğütülmüş bisküvileri ilave edip mikserin orta devrinde malzemeler karışıncaya kadar çırpın. Hazırladığınız karışımı kalıba döküp üzerini düzeltin. Üzerini streç film ile kapatıp dondurucuda 2-3 saat bekletin.

2

Servis

Servisten 20 dakika önce tatlıyı buzluktan alın ve buzdolabına koyun. Dilimleyip böğürtlenli sos ile süsleyerek servis yapın.