Flag

Çikolatada Crème Olé

Yaklaşık 22 adet
Orta
50 dk.
Kendi hazırladığınız çikolata kaplarda nefis bir sunum.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
Kağıt mini muffin kalıbı

Malzemeler

Çikolata kaseleri ve çiçekler için
200 gbitter çikolata veya kuvertür
Dolgu
1 poşetDr. Oetker Crème Olé Vanilya Aromalı
2,5 su bardağısüt
1limon kabuğu rendesi
1 çay bardağıöğütülmüş Antep fıstığı

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Crème Olé Vanilya Aromalı
1

Çikolata kapların hazırlanışı

Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Fırça yardımı ile minik muffin kağıt kalıplarının iç kısmına ince bir tabaka şeklinde sürün. Çikolata donuncaya kadar kalıpları buzdolabında bekletin. Daha sonra bir kat daha çikolata sürün ve buzdolabında bekletin.

2

Çiçeklerin hazırlanışı

Kalan çikolatayı benmari yöntemi ile eritin, pişirme kağıdından hazırladığınız huniye doldurun ve ucunu makas ile kesin. Pişirme kağıdı üzerine çiçekler çizin. Çikolata donmadan üzerlerine Antep fıstığı serpin, daha sonra buzdolabına koyun.


Donan çikolataları muffin kağıtlarından çıkarın. Tabanlarına birer çay kaşığı Antep fıstığı koyun.

3

Dolgu ve servis

Crème Olé'yi soğuk süt ile 3 dakika çırpın. Limon kabuğu rendesini ilave edip karıştırın. Krema sıkma torbasına doldurun. Hazırladığınız çikolata kalıplara şekilli sıkın. Antep fıstığı, limon kabuğu rendesi ve hazırladığınız çiçek çikolatalarla süsleyip servis yapın.