Flag

Crème Olé'li Pavlova Pasta

Yaklaşık 6 - 8 kişilik
Orta
150 dk.
Ananaslı, bademli, orman meyveli Pavlova pasta.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Beze
3yumurta akı
1 tutamtuz
1,5 su bardağıDr. Oetker Pudra Şekeri
1 poşetDr. Oetker Şekerli Vanilin
1 tatlı kaşığılimon suyu
Dolgu
1 poşetDr. Oetker Crème Olé Vanilya Aromalı
2 su bardağıbuzdolabında soğutulmuş süt
0,5 su bardağıküp şeklinde doğranmış konserve ananas
4 adetküp şeklinde doğranmış çilek
0,5 çay bardağıiri kırılmış kabuksuz badem
Üzeri için
200 gçilek (iri kesilmiş)
10 - 15 adetfrenk üzümü
10 adetböğürtlen
10 adetahududu
0,5 çay bardağıfile badem
1 poşetDr. Oetker Hazır Böğürtlenli Sos

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Pudra Şekeri
Picture - Dr. Oetker Şekerli Vanilin
Picture - Dr. Oetker Crème Olé Vanilya Aromalı

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 120 °C

Turbo pişirme: 110 °C

1

Bezenin hazırlanışı

Yumurta akları ve tuzu cam veya metal çırpma kabına alın. Mikserin yüksek devrinde 3 dakika çırpın. Pudra şekerini 3 seferde ekleyerek orta devirde toplam 3 dakika çırpın. Şekerli vanilin ve limon suyunu ekleyip düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Yaklaşık 1,5 cm çapında düz uçlu krema sıkma torbasına doldurun. Tepsideki pişirme kağıdının üzerine 18 cm çapında ortaları boş olan 2 adet daire şeklinde sıkın. Dairelerin üzerinden iki kez daha geçerek kalınlaştırın. Fırının orta rafında pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 35 - 40 dakika


Fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

2

Dolgunun hazırlanışı

2 su bardağı sütü çırpma kabına alıp üzerine Crème Olé poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Düz uçlu krema sıkma torbasına doldurun.

3

Pastanın hazırlanışı

Bezenin bir halkasını alıp alt kısmı üste gelecek şekilde servis tabağına koyun. Üzerine Crème Olé'nin 2/3'ünü sıkın. Üzerine ananas, çilek ve bademleri sıralayın ve ikinci kat bezeyi kapatın. Kalan Crème Olé'yi sıkın. Çilek, frenk üzümü, böğürtlen, ahududu ve bademleri sıralayın. Buzdolabında yaklaşık 1 saat bekletin. Servisten önce üzerine böğürtlenli sos dökün ve arzuya göre nane yaprakları ile süsleyip dilimleyin.