Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Glutensiz Muzlu Tatlılar

(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Fındık kaplı krem şantili muzlu tatlılar.

Yaklaşık 10 - 12 adet

çok pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Glutensiz Muzlu Tatlılar

Dolgu:

2 adet muz
3 adet küp şeklinde doğranmış kuru incir
4 adet küp şeklinde doğranmış kuru kayısı
1 paket Dr. Oetker Glutensiz Krem Şanti
½ su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt

Kaplama:

1 - 1 ½ çay bardağı fındık kırığı

Kalıp:

Kare kalıp (22x22 cm)

*Dr. Oetker Glutensiz ürünler dışındaki malzemelerin de gluten içermediğinden emin olunuz.:

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Hazırlanışı:

Muzları çatal ile ezerek püre haline getirin. Kuru incir ve kayısıları küçük küpler şeklinde kesip muz püresi ile karıştırın. Krem şantiyi yarım su bardağı soğuk süt ile 2-3 dakika çırpın. Hazırladığınız muzlu karışımı ilave edin ve düşük devirde kısa bir süre daha çırpın. Karışımı kalıba alın ve üzerini düzeltin. Streç film ile kapatın ve dondurucuda 2-3 saat bekletin.

2

Şekillendirme ve servis:

Süre sonunda dondurucudan çıkarın ve 5-10 dakika bekletin. Yıldız şeklinde kurabiye kalıbı ile keserek şekiller çıkarın ve fındık kırığına bulayın. Bekletmeden servis yapın.

Beslenme bilgileri * Glutensiz Muzlu Tatlılar

Porsiyon / Servis 100 g / ml