Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Kakaolu Bonbon

(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Elma, bisküvi ve ceviz ile hazırlanıp Antep fıstığı ile kaplanan kakaolu şekerlemeler.

Yaklaşık 30 - 32 adet

çok pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Kakaolu Bonbon

200 g sade petit beurre bisküvi (ufalanmış)
125 g yumuşak margarin
1 ½ çay bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
3 yemek kaşığı Dr. Oetker Kakao
2 - 3 yemek kaşığı süt
1 adet rendelenmiş elma
2 - 3 yemek kaşığı iri kırılmış ceviz

Üzeri için:

1 su bardağı öğütülmüş Antep fıstığı

Hazırlanışı

Hazırlanışı

Hazırlanışı:

Ufalanmış bisküvi, margarin, pudra şekeri, kakao, süt, rendelenmiş elma ve cevizi derin bir kaba alın. Fazla bastırmadan yoğurun, üzerini kapatıp buzdolabında 20 dakika bekletin.

Süre sonunda karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp, elinizde yuvarlayıp Antep fıstığına bulayarak servis yapın.

Beslenme bilgileri * Kakaolu Bonbon

Porsiyon / Servis 100 g / ml