Flag

Kakaolu Bonbon

Yaklaşık 30 - 32 adet
Kolay
50 dk.
Elma, bisküvi ve ceviz ile hazırlanıp Antep fıstığı ile kaplanan kakaolu şekerlemeler.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Malzemeler
200 gsade petit beurre bisküvi (ufalanmış)
125 gyumuşak margarin
1,5 çay bardağıDr. Oetker Pudra Şekeri
3 yemek kaşığıDr. Oetker Kakao
2 - 3 yemek kaşığısüt
1 adetrendelenmiş elma
2 - 3 yemek kaşığıiri kırılmış ceviz
Üzeri için
1 su bardağıöğütülmüş Antep fıstığı

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Pudra Şekeri
Picture - Dr. Oetker Kakao

Hazırlanışı

Ufalanmış bisküvi, margarin, pudra şekeri, kakao, süt, rendelenmiş elma ve cevizi derin bir kaba alın. Fazla bastırmadan yoğurun, üzerini kapatıp buzdolabında 20 dakika bekletin.


Süre sonunda karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp, elinizde yuvarlayıp Antep fıstığına bulayarak servis yapın.