Flag

Obur Kurbağa Prens

Yaklaşık 8 kişilik
Kolay
20 dk.
Kavun, Crème Olé ve orman meyveleri ile hazırlanan eğlenceli tarif.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Dolgu
1 adetkavun (orta boy)
2 poşetDr. Oetker Crème Olé Vanilya Aromalı
1 su bardağıiri kırılmış ceviz
1 su bardağıküp şeklinde doğranmış çilek
1 su bardağıböğürtlen
1 su bardağıkiraz
1 çay bardağıküp şeklinde doğranmış kayısı
Süslemek için
1 adetkalp şeklinde marshmallow
2 adetböğürtlen

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Crème Olé Vanilya Aromalı
1

Ön hazırlık

Kavundan büyük bir dilim çıkarın. Dilimin ve kavunun çekirdekli kısımlarını ayıklayıp içlerini bir kaşık yardımı ile sıyırarak alın, mutfak robotunda püre haline getirin ve buzdolabında bekletin. İçini boşalttığınız kavunun suyu süzülmesi için, kesilen kısmı altta kalacak şekilde derin bir kaba alın ve buzdolabında en az 2 saat bekletin.

2

Dolgu

Kavun püresini bir çırpma kabına alın. Üzerine Crème Olé poşetlerini ilave edin ve mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Cevizi ekleyin ve kaşık ile karıştırın. Suyu süzülmüş olan kavunun içine doldurun. Çilek, böğürtlen, kiraz ve kayısıları derin bir kaseye alın, kaşık ile ezmeden karıştırın. Crème Olé'nin üzerine meyveleri doldurun.

3

Süsleme ve servis

Kavundan kestiğiniz dilimin kabuğunu uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Uçlarında küçük birer parça kesin ve el şeklini verin. Kalan uzun kısımları da ikiye kesin ve kol şeklinde servis tabağına yerleştirin. Kalp şeklindeki marshmellow'u enlemesine ikiye kesin. Böğürtlenlerle birlikte kürdanlara batırın ve kavunun üzerine göz şeklinde yerleştirin. Bekletmeden servis yapın.