Pudingi süt ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.
Pancake karışımını bir kaba boşaltıp üzerine süt ve yumurtayı ilave edin. El çırpıcısı veya çatal ile düzgün bir hamur haline gelinceye kadar yaklaşık 1-2 dakika karıştırın. Yapışmaz yüzeyli tavayı orta ateşte 1-2 dakika ısıtın. Hamurdan yaklaşık 1-1,5 yemek kaşığı alarak tavaya dökün ve hafifçe yayın. Kısık ateşte her iki yüzeyi de hafif kızarıncaya kadar pişirin. Hamurun tamamını bu şekilde pişirip soğutun.
Pancake'lerin ortalarını kelebek şeklindeki kurabiye kalıbı ile kesip çıkarın.
Pudingi bir çırpma kabına alın ve mikser ile 2-3 dakika çırpın. Fındık kırığını ilave edip karıştırın ve pancake'lerin ortalarına dökün.
Antep fıstığı ve Hindistan cevizi ile süsleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Pancake Waffle Krep
Pancake Waffle Krep
Pancake Waffle Krep
Pancake Waffle Krep
Pancake Waffle Krep
Pancake Waffle Krep
Pancake Waffle Krep
Hazırlama:60 dk.OrtaYaklaşık 12 adet