Flag

Parti Muzları

32 adet
Kolay
40 dk.
Kutlamalarda hazırlayabileceğiniz pratik ve eğlenceli bir ikram.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Malzemeler
1 poşetDr. Oetker Pasta Süsü - Şekerli Çubuk
80 gbitter çikolata
8 adetmuz
1 adetlimon
1 poşetDr. Oetker Krem Şanti
1 çay bardağıbuzdolabında soğutulmuş süt
32 adetkiraz

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Krem Şanti

Hazırlanışı

Pasta süslerini mutfak robotunda kısa bir süre karıştırıp ufalayın. Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Muzları kabuklarından ayıklayıp her birini dörde kesin. Limonu dilimleyip muzların yüzeyine sürün. Muz dilimlerinin bir uçlarını önce çikolataya, sonra pasta süslerine batırın ve pişirme kağıdı üzerine dik olarak sıralayın. Donduktan sonra servis tabağına alın.


Sütü bir çırpma kabına alın ve üzerine krem şanti poşetini boşaltın. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde kıvam alıncaya kadar yaklaşık 3-4 dakika çırpın. Yıldız uçlu krema sıkma torbasına doldurun ve muzların üzerine şekilli sıkın. Kirazların yarılarını çikolataya batırıp krem şantinin üzerine koyun ve servis yapın.