Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Tatlı Çamlar

(0)
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi )
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Çam şeklinde süslü bezeler.

Yaklaşık 15 - 20 adet

pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Tatlı Çamlar

Beze:

2 yumurta akı
1 tatlı kaşığı Dr. Oetker Buğday Nişastası
2 çay bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin
1 tüp Dr. Oetker Jel Renklendirici - Yeşil

Süslemek için:

1 poşet Dr. Oetker Pasta Süsü - Yıldız
1 poşet Dr. Oetker Pasta Süsü - Konfeti

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık:

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Turbo pişirme: 120°C

Alt-üst pişirme: 130°C

2

Bezenin hazırlanışı:

Yumurta akını cam bir kaseye alın ve mikserin yüksek devrinde kar haline gelinceye kadar 2-3 dakika çırpın. Mikserin en düşük devrinde çırpmaya devam ederek pudra şekerini azar azar ilave edin. Şekerli vanilin ve buğday nişastasını ekleyip 3 dakika daha çırpın. 40-50 damla jel renklendirici ekleyin ve düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Kalan jel renklendiriciyi düz uçlu krema sıkma torbasının iç kısmına tek şerit halinde sıkın. Daha sonra karışımı doldurun. Fırın tepsisine cevizden daha küçük toplar sıkın. Üzerlerine boyutu küçülterek ikişer top daha sıkın. Yıldız ve konfeti şeklindeki pasta süsleri ile süsleyin ve pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 35 - 40 dk.

Fırından çıkarın. Soğutup servis yapın.

Beslenme bilgileri * Tatlı Çamlar

Porsiyon / Servis 100 g / ml