Flag

Tatlı Kalpler

Yaklaşık 2 kişilik
Kolay
350 dk.
Çilek püresi ile hazırlanan dondurulmuş kalpler.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
Silikon çikolata kalıbı - kalp

Malzemeler

Malzemeler
0,5 su bardağıDr. Oetker Pudra Şekeri
0,5 su bardağısu
250 gçilek
2 - 3 yemek kaşığılimon suyu

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Pudra Şekeri
1

Şurubun hazırlanışı

Pudra şekeri ve suyu bir tencereye alın. Orta ateşte kaynayıncaya kadar sürekli karıştırın. Daha sonra ocağı kısın ve 3 dakika daha kaynatın. Ocaktan alın ve soğumaya bırakın.

2

Sorbenin hazırlanışı

Çilekleri ayıklayıp yıkayın ve iri parçalara kesin. Mutfak robotuna alın, üzerine hazırladığınız şurubu ve limon suyunu ilave edin. Meyveler püre haline gelinceye kadar karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıbın bölmelerine doldurun ve buzdolabının dondurucu bölümünde 4-5 saat bekletin.

3

Servis

Tatlıları dondurucudan çıkarıp kalıplarından çıkarın. Bekletmeden servis yapın.