Bu çeşit kurabiyelerin hamurlarındaki yağ oranı fazla olup yoğrulduktan hemen sonra şekillendirilmeleri zordur. Bu hamurlar tezgahta rulo yapılır streç filme sarılıp bir süre buzdolabında bekletilir. Böylelikle yapı hafif sertleşir. Buzdolabından alınıp bıçak yardımı ile dilimlenir ve pişirilir. Hamurun soğutulması yöntemi ile hazırlanan bu kurabiyeler için bir diğer yöntem de; 2 çeşit hamur yapıp tezgahta ayrı ayrı açmak ve sonra bu iki hamuru üst üste koyarak rulo yapmak ve daha sonra benzer işlem basamaklarına geçmek de bir seçenektir. İkinci hamur kakaolu, portakallı gibi başka renk ve aromalarda olabileceği gibi, ikinci hamur yerine ince tabaka halinde marmelat veya eritilmiş çikolata sürmek, fındık-fıstık serpmek renk ve lezzet katan seçenekler arasındadır.
Web sitemizi ziyaretinizle ilgili çerezler ve benzeri teknolojileri kullandığımız sisteme onay vermeniz bizi çok memnun eder. Bu onay kullanıcı alışkanlıklarınızı anlamamızı ve web sitemizi buna göre adapte etmemizi sağlar. Eğer kabul ediyorsanız “Kabul Et” seçeneğini tıklayın. Detaylı bilgi için Gizlilik Politika’mızı inceleyebilirsiniz. Bu izinlerle ilgili fikrinizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz
Web sitemizin temel fonksiyonlarının çalışabilmesi için çerezler ve benzeri teknolojilere ihtiyacımız var. Mesela bu ayarların saklanması ve uygulanması bunun için iyi bir örnektir.
Ek olarak, web sitemizi siz ve diğer kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına göre optimize edebilmek için sitemizi nasıl kullandığınızı öğrenmek istiyoruz. Bu amaçla, kullanıcı davranışını gösteren çerezler ya da benzer teknolojileri kullanıyoruz.
Evet
Hayır
Pazarlama kampanyalarımızı sizin ihtiyaçlarınıza uygun olarak düzenleyebilmek için Web sitemize nereden geldiğiniz ve reklamlarımızla etkileşiminize dair bilgileri topluyoruz. Bu sadece reklamlarımızı değil içeriklerimizi de sizin ihtiyaçlarınıza göre şekillendirmemize yardım ediyor. Pazarlama iş ortaklarımız bu bilgileri kendi platformlarında hesabınızı/ profilinizi kişiselleştirmek için kullanırlar.
Evet
Hayır