Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Ahududu

Frambuaz da denir. Gülgiller familyasındandır. Ormanlık bölgelerde ağaç altlarında ve duvar kenarlarında kendiliğinden yetişen bitkinin meyveleridir. Mutfaklarda; pasta yapımında ve süslemede, tatlılarda, komposto ve reçellerde, ayrıca jöle ve şurup olarak da kullanılır.