Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Anglez (Anglaise) Pişirme Yöntemi

Tuz hariç, hiçbir katkı maddesi (et, balık, tavuk suyu gibi) ve aromatik malzeme eklemeden saf suda kaynatarak (haşlayarak) pişirme yöntemidir. Suda pişecek yiyecekleri basit şekilde haşlayarak pişirmeye yarar. İngiliz pişirme yöntemi.