Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Aromatik

Kokulu bitkilerden veya sebzelerden elde edilen lezzet. Örneğin fesleğen, tarhunotu, nane, mercanköşk, maydanoz gibi yaprak veya otlar; gebre otu (kapari), latin çiçeği gibi çiçekler, anason, kişniş, hardal, karaman kimyonu gibi tohumlar, yaban turbu, zencefil gibi kökler, melek otu, bücür sarımsak, rezene, kekik gibi saplar, sarımsak, yaban sarımsağı, soğan gibi yumrular, havuç, kereviz, pırasa gibi bazı sebzeler aromatik olarak kullanlırlar.