Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Aromatik Garnitür

Yemeklerin lezzetini ve kokusunu arttırmak için kullanılır. Duruma göre bir garnitür demeti, sarımsak, ardıç meyvesi, kereviz, pırasa, maydanoz sapı, havuç parçalarından veya karanfiller batırılmış bir soğandan oluşur. Garnitür demetleri servisten önce yemeğin içerisinden çıkarılmalıdır.