Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Asma Kabağı

Tırmanıcı bir bitkidir. Beyaz eti çiğ olarak salatalarda veya et yemeklerinin yanında, fırında, haşlama veya kavurma olarak sunulur. 

Japonya'da kurutulmuş ince parçalar halinde çorbalarda kullanılır. Anadolu'da bütün olarak kurutulup içi boşaltıldığında su kabı, küçük tas gibi mutfak eşyası olarak veya dekoratif amaçlı da kullanılır.