Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Aspartam

Yüksek şeker tadına sahip düşük kalorili yapay tatlandırıcı. Tadı şekere çok yakındır fakat ısı karşısında dayanıklılığı düşüktür. Bu nedenle aspartam ile hazırlanan tatlıların pişirilme şekillerinde özel yöntemler kullanılmalıdır. Örneğin; çok uzun süre kaynatmaya tabi olmamalılar veya karışımlara en son aşamada eklenmeliler gibi...