Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Brik

Tunus krebi olarak da adlandırılır. İrmik ile hazırlanır. Esnek yapıya sahip olan yufkaların içerisine koyun kıyması, maydanoz, soğan ve çiğ yumurta kırılır. Hamur yarım ay gibi kendi üzerine kapatılıp yağda pişirilir. İç malzeme isteğe bağlı olarak farklılık gösterebilir.