Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Cannele

Un, süt ve vanilya ile hazırlanan bir pasta / kek. Yivli kalıplara dökülerek pişirilir. Kahverengi renkli bu pastanın dışı daha kıtır bir kabuktan oluşup iç yapısı, hazırlama ve pişirme tekniğinden ötürü gözeneklidir.
Hamur malzemesi hazırlanıp pişirilmeden önce 24 saat buzdolabında bekletilir.