Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Etüve Vapör Pişirme Yöntemi

Bir yiyeceği, üzeri kapalı olarak, basınçsız buharda pişirme veya ısıtma usulü. Örneğin; kaynayan suyun üzerine bir elek konur, üzerine balık filetosu konup aluminyum kağıtla örtülerek pişirme yöntemi.