Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Fileto

Balıkların sırt kılçığı boyunca uzanan bölgesinden ayrılarak çıkartılan kılçıksız balık eti. Kasaplıkların bel bölgesinden çıkartılan bonfile. Kümes hayvanlarının, örneğin; tavuk, ördek ve hindinin göğüs bölgesinden çıkartılan kemiksiz, temizlenmiş kısım.