Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Fondü

Fransa ve İsviçre Alpleri spesiyalitesi. Peynirle hazırlanır. Daha sonraları çikolata ve meyve ile hazırlanan çeşitleri de çıkmıştır. Fondü kabı içerisinde hazırlanır. Fondü kabı alttan ısı veren bir ocak mekanizması üzerine oturtulur. S ervisinde iki dişli çatal kullanılır. Bu çatallara batırılan ekmek parçaları peynirli fondüye veya meyve dilimleri çikolatalı fondüye daldırılır.