Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Fondan

Şekerleme haline gelmiş, pastacılıkta kullanılan beyaz krema. Glikoz eklenen, köpürtülerek pişirilen, yoğun ve mat bir karışım haline gelinceye kadar da mermer üzerinde karıştırılan ve sonra elle yoğrularak hazırlanan şeker şurubudur. Yapısı yumuşak ve homojendir. Şekerlemecilikte dolgu veya kaplama malzemesi olarak kullanılır.