Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Garnitür

Her çeşit yemeğin yanında verilen diğer yiyecekler. Örneğin; taze fasulye, pilav, patates püresi veya kızartması, çilek, mantarlar, arpacık soğan, mısır, krutonlar vb. Garnitürler genellikle yemek ve yemeğin sosu baz alınarak hazırlanırlar. Garnitürler hafif pişirilirler. Sote edilir, tereyağı veya krema ile karıştırılırlar.