Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Haşlamalık Et

Genellikle sığır veya dananın haşlama yemeklerine uygun kısımlarına verilen isimdir. Çoğu zaman havuç, patates ve soğan ile hazırlanan sebzeli haşlamalarda kullanılır veya büyük parçalar haşlandıktan sonra soğuk ve ılık olarak salata içine eklenir. Bazen kuzu gerdan, incik ve kuzu koldan da haşlanarak çeşitli yemekler yapılabilir.