Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Hamur İşleri

Karışımında mutlaka herhangi bir hamurun olması gereken ( Bu hamur başta buğday olmak üzere diğer tahıllar veya bakliyatların veya tohumların unundan hazırlanmış olabilir.) fırında, sacda, kızartma olarak tavada veya mantı, makarna, erişte gibi tencerede pişirilen tatlı, tuzlu tüm yiyecekler.