Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Homojenleştirme

Bir karışımda bulunan maddelerin aynı yapıya kavuşturulması için yapılan işlem. Örneğin; mayonez için yumurta, limon ve yağın birlikte çıprılması veya şerbet hazırlarken şeker ve suyun birlikte,bir süre kaynatılarak sıvının belli bir yoğunluğa getirilmesi...