Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Ispanak

Koyu yeşil yapraklı, çiğ olarak ya da pişmiş olarak kullanılan bir sebze. Sulu yemeği yapılır. Ayrıca börek, gözleme, kiş, poğaça gibi hamur işlerinde iç malzeme olarak kullanılır. Kreplerde kullanılır. Çorbası yapılır. Haşlanmış veya buharda pişmişi garnitür olarak kullanılır. Körpe ve küçük yapraklı olanlar çiğ kullanılarak salatası yapılır. Sapları ve kökleri de yapraklarından bağımsız olarak kullanılır.