Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Kavurmak

Karıştırarak kızartmak. Bir malzemeyi örneğin; doğranmış soğanları ısıtılmış yağ içerisinde hafifçe karıştırarak, çevirerek az miktarda renk almasını sağlayarak pişirme. Benzer şekilde beşamel sos gibi sosların yapımında un ısıtılmış terayağ içerisinde kavrulur.