Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Kelle

Kasaplık hayvanların baş kısımlarındaki sakatatı. Bütün olarak soyulmuş ve tütsülenmiş, temizlenmiş olarak kelle-paça çorbası için haşlanarak hazırlandığı gibi, beyin ve dil kısımlarından da ayrı ayrı yararlanılır. Söğüş olarak da tüketilir.