Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Krem Freş

Crème Fraiche veya taze krema, Fransız mutfağında yaygın olarak kullanılır. Süt kremalarından farkı içinde enzim ve canlı bakteri olmasıdır. Hafif ekşi bir tadı, yoğun bir kıvamı ve kadifemsi bir dokusu vardır. Kremanın yakıştığı bütün yemeklerde, çorbalarda, makarnalarda, tartlarda, tatlılarda, kişlerde kullanılır.