Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Kremalı Çorba

Beyaz renkteki çorbalardır. Beyaz et suyu, mantar veya enginar, kuşkonmaz, sarımsak, karnıbahar, pırasa vb. sebzelerden biri veya kümes hayvanlarının eti ve suyu kullanıllabilir. Deniz ürünlerinden biri olabilir. Bazen çeşitli tahıllardan biri veya pirinç kulanılarak hazırlanır. Temel olarak beşamel sostan hareket edilip içerisine süt kreması veya süt eklenip tamamlanan çorbalara verilen genel isimdir.