Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Kıvam

Koyuluk derecesi. Bir yemeği, hamuru, çorbayı, kremayı vb. hazırlarken dikkat edilen en uygun zaman veya nokta. Kıvam hazırlanan ürünün yapısını belirler (örneğin; şurubun kıvamı ne sulu ne koyu tam kıvamında olsun).