Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Labada

Doğal olarak yetişen küçük, büyük, geniş yapraklı, yenilebilir bir bitkidir. Ekşi olmayan türünün yaprakları Anadolu'da yaygın biçimde sarma yapılarak ya da ıspanak ve pazının kullanıldığı yerlerde kullanılırlar. Efelik, evelik vb. adlarla anılırken ekşi yapraklı olanına kuzukulağı denir.