Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Maydanoz

Akdeniz yöresine ait bir bitki olan maydanozun pek çok şekilde tüketilme şekli vardır. A, C, ve K vitaminleri bakımından oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Salatalarda, yemeklerde, çeşnilendirmek ve süslemek amacıyla kullanılır. Ayrıca börek ve benzeri yemeklerde dolgu malzemesi olarak da kullanılır.