Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Mermer Tezgah

Pastanecilikde; çikolata, şekerleme, karamel, tart ve kurabiye gibi soğuk zeminde hazırlanması gereken bazı hamurların yoğrulması için kullanılan çalışma tezgahı. Mermer, tahta gibi yağı ve nemi emmez. Temizliği kolaydır ve her zaman serindir. Bazı uygulamalarda alttan soğutulan düzenekte olanlar da vardır.