Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Pişmaniye

Bir helva türüdür. Tel helva veya saray helvası olarak da adlandırılır. Hafif kavrulmuş una, tereyağ eklendikten sonra ağdalaştırılmış şeker belli bir teknikle eklenir.Harmanlanan malzeme belli bir kıvama gelince tel tel olur, ayrışır.