Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Sote

Haşlanmış sebzeleri biraz tereyağı ile ısıtma, karıştırma yöntemi; ya da bir pişirme tekniği olarak doğranmış et, sebzelerin harlı ateş üzerinde pişirilmeye başlanarak daha sonra kapağı kapalı olarak kendi suyu içinde pişmesinin sağlanması.