Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Taş Ekmeği

Ekşitilerek yapılan, kıvamı; akışkan bir mayalı hamurun ısıtılmış sac üzerinde pişirilmesi ile elde edilir. Genellikle dövülmüş ceviz ve eritilmiş tereyağ eklenmiş pekmeze batırılarak tüketilir.