Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Taban

Hamurişi, tatlı, pasta veya yemekler için altta kullanılan veya temel olarak kullanılan kısmına verilen isim: taban hamuru, taban keki, taban tartı, kanepe tabanı, mereng tabanı veya taban ekmeği gibi. Tatlı, tuzlu ve nötr lezzette olabilirler.