Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Tatlı Jöle

Jöle, meyve suyunun şekerle kaynatılmasıyla istenilen yoğunlukta elde edilmiş şekerlemeye veya et suyunun soğuduktan sonra gevşek ve esnek bir kıvam almış durumuna dendiği gibi; bitkilerden elde edilen veya hayvanlardan örneğin; sığırların kemiklerinden, iliklerinden elde edilen jelatinin; meyve suyu, şeker, çeşitli meyveler ve bazı lezzetlendiriciler ile hazırlanıp tatlı olarak sunulması hali.