Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Tempura

Japon mutfağına özgü deniz ürünleri ve sebzelerin özel bir harca bulanarak kızgın yağda kızartılarak hazırlanmasına verilen ad. Bu harç genellikle soğuk su, soğuk un ve soğuk yumurtadan oluşur. Tempuralar genellikle uygun bir sos ile sunulur.