Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Terin

Et, balık ve sebzenin; ezilerek, kıyılarak veya blenderdan geçirilerek belli bir kalıpta bekletilip, dilimlenip servis edilmesi usulü ile hazırlanan; Fransız mutfağına özgü soğuk tüketilen bir yemek. Pişen veya pişirmeden hazırlanan terin çeşitleri vardır. Terinin kendine özgü kabı içinde, donabilmesi için et suyu, tavuk suyu, krema, ekmek gibi yan malzemeler kullanılır.