Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Tiramisu

Bir İtalyan tatlısı. Daha çok bayatlamış kek parçalarını değerlendirmek amacı ile ortaya çıkan tiramisu, daha sonra gelenekselleşerek kedidili büsküvisi kullanılarak hazırlanmaya başlamıştır. Kendine has aroması olan, ıslatma sıvısına; alkol, kahve eklenen, kremasının orijinalinin yumurta sarısı, krema ve maskarpone peyniri ile çiğ olarak hazırlandığı ve sunum sırasında üzerine kakao serpildiği soğuk tatlı.