Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Topak

Yuvarlatılmış hamur parçasına topak denebilir. Genellikle yufka açma işlemi sırasında ana hamuru porsiyonlamak amacı ile ana hamurdan eşit veya istenilen miktarlarda kopartılarak iki el arasında veya tezgah üzerinde el ile yuvarlatıldıktan sonra açma işlemine geçilir.