Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Mutfak Sözlüğü

Tulipe

Lale şekli verildiği için bu ismi alan, yumurta akı, un, pudra şekeri ve tereyağ ile hazırlanan hafif hamur işi. Daire şeklinde fırınlanan hamur ılık olarak brioş kalıplarına veya muffin kalıplarına konur ve lale veya çiçek şekli alarak soğuması sağlanır. İçlerine dondurma, şanti gibi tatlılar doldurularak servis edilir.